Bener24fit

Creme de la creme

Tänk att det inatt har gått 3 veckor sedan jag födde Adelle. Wow!! Känns som jag har känt henne hela mitt liv...

Alla som läser min blogg vet att jag kan inte vara en dag utan cell-u-loss från Herbalife (Kalium i cell-U-Loss bidrar till att reglera vatten balansen i kroppen så drick mycket vatten tillsammans med den så ka det påverka att slaggprodukter sköljs ut minskar celluiter, kallas "centimeter dödaren" slimmar till kroppen.) men det många inte vet och det har varit en liten hemlighet som jag har behållt för mig själv är kombinationen av cell-u-loss + BODY Buffing scrub + BODY conturing Creme som har resulterat i VÄL svarvade ben..& kropp!
Men nu har jag testat det dagligen i 3 månader och jag är FÖRÄLSKAD i mina "nya" ben!! Och kan med gott samvete rekomendera även dom här produkterna..

Jag älskar den kombinationen & hejdå celluliter! Jag liksom många andra kvinnor var skeptisk till detta med att få bort celluliter men den här trion gör susen...kombinerad med bra kost naturligtvis. Huden ser ut så som kroppen mår inifrån!
Kontakta din City Wellness coach för mer info om hur du får tag på dessa fantastiska produkter..

På tal om insidan och ens tankar så har jag ett bra sätt där jag sätter upp lappar med positiva citat så jag påminner mitt undermedvetna att tänka positivt! Det funkar så testa detta!Med en 3 veckors bebis så är jag mer än nöjd av att min kropp börjar komma tillbaka & det funkar jättebra att jobba med henne även när hon inte sover ...

Under min PW imorse såg jag den här reklamen vid busshållsplatsen...kom igen seriöst? Får man marknadsföra socker på det här viset? Typ "Grattis du tog dig till busshållsplatsen- du är värd socker?!"

Imorgon blir det Pw med fina Qia en av mina medarbetare som tillsammans med mig kommer ta hand om Barnvagnsracet har Ni föresten sett hennes fantastiska resultat med Herbalife produkterna?

Inte konstigt jag får så bra resultat när jag omges av såinspirerande hälsocoacher på City Wellness...

"Du blir som dom människor du umgås mest med - så välj dom noga..."

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln