Bener24fit

Jag har 2 män i mitt liv...

Jag skulle igentligen blogga om mat & en matkasse vi har börjat få hem men igår var det alla hjärtansdag och då händer det så mycket.., jag likt många har tidigare haft så höga förväntningar på att få något den här dagen..men med tiden har det släppt som trebarns mamma så uppskattar man flyt i livet som att alla är friska och att dom är nära mig.
Det bästa gåvan du kan ge någon är personlig utveckling och att dom når Level10 av sig själva dvs att dom blir 10 av 10 möjliga i skalan att utvecklas.

Därför finns det två män i mitt liv samtidigt, en är naturligtvis Marcus den andra är någon av dom som inspirrerar & utbildar mig så som Jim Rohn, Robin Sharma, Brian Tracy, Anotony Robins, Og Mandino mfl..under mina power walks så lyssnar jag alltid på en ljudbok och nu är det än en gång "Munken som sålde sin Ferrari" av Robin Sharma..nu har jag beställt hem två böcker till..

Jag hittade dom inte som ljudböcker på itunes så jag bestälde dom från Adlibris

På alla hjärtans dag fick Marcus den här boken av mig & barnen...

Som vanligt så överraskar han mig ordentligt varje gång vi ska "byta" gåvor & jag blev minst sagt ÖVERRASKAD! Till den fick jag det här fina kortet..

Vi lagade middag ihop, tack olov för den här matkassen med så enkla och nyttiga recept så det blir att man lagar lite nya rätter :-) mer om det snart! Imorse vaknade jag tidigt för att ta min Power walk innan alla vaknade så nu sitter jag här med min lilla Adelle :-)

Förutom mina före & efter tränings shake så är det nu dags för frukost shaken :-) jakten på proteinerna förstår Ni :-)

Idag blir det ett besök på en auktion för att sedan gå på kalas hos min syster Michelle...

Önskar Er alla en trevlig helg!

Kramar
Tania

Kommentera gärna:

Du kan ändra denna exempeltext. Peka här och klicka på knappen "Redigera text". Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln