Bener24fit

14 dagar som trebarnsmor-min vardag!

Igår var det 14 dagar sedan jag blev trebarnsmamma, och jag vill säga att tre är många fler än 2 :-) men med planering så funkar det också!
Jag har senaste veckan börjat mina dagar med enpowerwalk med elller utan barnvagn och det finns inget skönare, en ljudbok, bra musik i hörlurarna eller så tar jag dom samtalen jag inte hinner med på dagarna och går mellan 6-10km och uppför många backar...

Direkt när jag kommer hem tar jag "efter tränings shaken" har jag inga produkter (Som om det någonsin skulle hända!!) hemma så tränar jag inte ens...jag tar alltid en Herbalife24 rebuild STRENGHT

Igår var vi hos barnmorskan för 2veckors kontroll för lilla Adelle, så då fick även Marcus testa på att köra vagnen :-) han älskar att den har en mobilhållare ( det gör jag med) & att man kan jogga lite med den vilket vi fick prova på tidsoptimister som vi är..

Vagnen kommer från Jönköpingsbaserade företaget Cresent och mer kan du läsa om den här du kan även köpa den vi oss till ett reducerat pris som är anpassat till våra barnvagnsrace deltagare, mer om barnvagnsracet HÄR 
När vi ändå var ute och strosa så promenerade vi till Raw food cafet i Borås och åt en god hälsosam lunch

DÄr jobbar även min PT & kollega Christin Santana så jag fick exakt det jag behövde anpassat till min kost & träning på tallriken, vi hann äta ordentligt innan lillan vaknade...<3

Många har frågat mig vart man köper aparaten SPIRALI som man gör zuccini spagetti med och dom finns hos Raw food cafe och kostar bara 395kr

Sen fotade vi Adelle hos fotograf Marcus och mer om det kommer i ett annat blogginlägg, han har fotat alla mina barn och det är ett konstverk och bilderna får så mycket uppmärksamhet när vi får hem gäster...ÄLSKAR dom!
Väl hemma vid 15.30 tiden var det dags för nästa mellanmål...det blev stekta kikärtor med grönkål och ägg som jag kryddar& rör ihop sååååå gott näring & proteinrikt!

Hade 3 behovsanalyser sen var det dags för mina barn att komma hem från förskolan, lite alla hjärtansdag pyssel som blir gåvor till vänner och pappor!

Sen var det fullt ös med allt vad det innebär som mamma till tre barn, äta, bada, leka, saga och boooom däcka i sängen runt 22 för att vakna 2 ggr per natt varannan gång jag & Marcus och idag var jag på centret kl 9 för att ta emot våra härliga Weight Loss Challenge deltagare efter en härlig PWi snöblandat regn :-/

...Mer om nästa WLC pass kan Ni läsa om HÄR

Imorgon blir det ett inlägg med ett blogg erbjudande som alla som älskar ekologiska grönsaker kommer att älska!! Missa inte det !

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln