Bener24fit

Positiv livsstil & Barnvagnsrace

När jag var ute och PW med Adelle i hennes barnvagn träffade jagh på många andra mammor med sina barnvagnar som power walk'a dom såg INTE så glada ut - då fick jag tillbaka idén om Barnvagnsrace som innebär sammanhållning,m resultat , inspiration & en hälsokurs inbakad på 6 veckor! Kursen kommer gå igen 6veckor i taget med 2 pass i veckan.
Kom på infomötet så får du reda på mer..

Du kan bara dyka upp den 24e mer info finns här

När Ni ändå vill förändra lite så gå in och gilla min facebook sida för Tanias positivitets diet och bli dagligt uppdatera om att växla om till ett positivt tankesätt & livsstil. Klicka här för att komma till facebook sidan

Tack alla som inspirerar mig & tack alla som läser bloggen och för dom härliga mail jag dagligen får.

I love you all!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln