Bener24fit

290 dagar upp & 12 dagar ner

Imorse så fick jag för mig att testa ett recept som min kollega & PT Christin Santana rekommenderade till frukost, en väldigt protein & näringsrikt recept på pannkakor/plättar..

För 2 pers
4ägg (men bara 2ägg gulor)
4msk herbalife F1 (valfri smak)
1tsk bakpulver
1stor riven morot..
Blanda till en smet &
Stek i lite cocosolja..


Om du vill veta hur & var du köper Herbalife F1 kontakta oss här 

Idag blev det med chokladsmak, Marcus åt sina med keso & blåbär & jag mina med med ekologisk jordnötssmör på & blåbär.

Sen sprang jag ner till centret för att ställa mig på scannern och se hur mycket jag väger & fett % smat alla nadra värden & jag trodde jag skulle trilla av den när jag såg att jag har nått min inskrivningsvikt på 66kg!!! Det tog mig 290dagar (41veckor &3dagar) att gå upp 9kg och 12 dagar att gå ner dom!!

Jag äter fortfarande som jag gjorde när jag var gravid & då åt jag precis som innan jag blev gravid & att notera jag har under dom 12 dagarna inte tränat något!!


Det var min tredje graviditet så jag har lite att jämföra med..

Vill du veta hur du också kan få bra resultat och vill du ha min coachning eller av någon annan av mina kollegor på city wellness boka in en kostnadsfri behovsanalys så ser vi vart din "kostfälla" är och löser knuten för en säker viktnedgång och full energi!

Kontakta oss via mail här

Sen var det dags att sätta igång med att göra en PW slinga som jag & mina blivande Barnvagnsrace deltagare ska köra inom kort, vill du veta mer om Barnvagnsracet här

Naturligtvis så ska det börja ösregna, men vi var väl förberedda och fick testa regnskyddet! :-) Funkar bra som Ni ser här. Och så en liten Selfie när jag stolt tagit mig upp för tredje lååååånga backen, här ska rumpan lyftas. :-)

Väl hemma var det bara att byta om och ta hand om några behovsanalyser innan en lunch som var gjord på Zuccinispagetti med färska malda örter , tomat & oxfilé bitar till..

Nu ska jag ta hand om 3 busiga barn , även lillan är lagom busig idag!

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln