Bener24fit

Konsten med lugn "multitasking" !

Igår mötte jag upp alla våra hälsocoacher vid registreringen inför Herbalife utbildningen som håller till på Scandic Star i Sollentuna...allt gick väldigt smidigt, jag försöker multi-taska från håll då det var ca 500personer som skulle registrera sig på utbildningen fick jag och lilla Adelle stå lite avsides för att minimera risken att hon blir sjuk..det var som att coacha en tennismatch höger-vänster vänster-höger med nacken :-) se till att alla våra anmälda City Wellness kollegor var på plats vissa landade med flyget från Oslo bara 30 min innan... men kl 10 var alla inne på utbildningen och jag kunde pusta ut.

Jag har min yngsta syster Diana som bor i Södertälje och eftersom jag var på VIP utbildningen igår så visste jag vad som lärdes ut på förmiddagen mellan 10-13 så jag passade på att åka ut till henne med min väninna Mina och hälsa på hennes barn & hon på min lilla Adelle.

Diana hade gjort iordning en bricka med hennes krispiga grönsaker rullade i tunna rispapper och en underbart go dipp gjord på sweetchilli, korriander, soy, fiskolja osv...

Därefetr hjälpte jag henne att sy om en riktigt vacker aftonklänning til bröllopet hon skulle på samma kväll.
Som designer av exklusiva aftonklänningar är det för MIG en lätt uppgift och en tjänst som många av mina nära uppskattar. Och ibland gillar jag det i lagom dos.

Så här blev resultatet..

Diana och jag jobbade ihop i företaget jag hade i Borås , jag designade aftonklänningar och hon skötte broderierna av alla stenar och eftersom jag snart behöver hjälp med detaljerna av lyxiga stenar på min brudklänning så planerade vi det samtidigt...så fort min klänning är färdig skickas den upp till henne.
Här är en bild jag fick av henne sent inatt...en lyckad outfit på bröllopsfesten med andra ord. Min vackra Diana!

Men tillbaka till min dag, jag möter efter lunchen med min syster upp min kollega & mycket inspirrerade MÄNNISKA , Christin Santana. Christin är min PT och egna hälsoguru som inspirrerar mig och lär mig mycket om kosten av ren mat kombinerad med Herbalifes produkter för MAXIMAL näringsdepå!
Hon är även en av Adelles favoriter, misstänker att Adelle känner igen dom röster som varit med mycket under graviditeten och Christins är absolut en av dom som cirkulerade mest runt mig under den tiden.

En stund senare stog Christin på scen och tog emot sin WORLD TEAM pin och berättade om hennes framgångar. Jag är så tacksam att mitt liv är berikat med så många goa & talangfulla personer!

Måste tyvärr dölja dom andras ansikten

Efteråt var det GALA middag på kvällen och jag hade förberett en vacker svart klänning att bära och ansluta mig till vårt underbara team för att som vanligt ha en underbar kväll..se så vackra alla var!

Jag fick faktiskt upp min middag på rummet...:-)

 ...men det finns ett ordspråk som säger "När vi människor planerar så skrattar Gud åt oss" dvs det blir aldrig som planerat..lilla Adelle bestämde att vi skulle stanna på rummet och massera hennes mage & kropp med oljor för lite avslappning för att det är mycket intryck för en 9 dagars bebis så vi somnade till musiken från festen som gjorde att väggarna bokstavligt vibrerade på rummet :-) så det var ett klokt beslut att stanna med Adelle på rummet!
Men många kuddar runt oss och lite Adellaki musik ( en spellista min väninna Dessan har satt ihop till Adelle, Adellaki har blivit hennes grekiska smeknamn)) så överröstade min kärlek dunka dunka musiken...
Jag vet inte hur många timmar jag låg och bara tittade på henne innan mina ögon gick i kors...

Idag blir det ett inslag om City Wellness på scen på utbildningen då Marcus ska berätta hur vi lyckas så bra med teamet..

Stor kram från en utvilad mamma

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln