Bener24fit

Sömnlös i Stockholm

Igår åkte vi till Stockholm för att vara med på Herbalife Kick off med många hälso coacher från City Wellness. Det var min första längre bilresa med Adelle och det gick som en dans..

Väl framme på hotellet där utbildningen hölls började vi som har kvalificerat oss till VIP utbildningen med ett par som har nått långt i marknadsplanen Martin & Karen Farmer, och vi fick värdefulla tips! Efteråt var det en härlig middag med alla kvalificerade och det blev en tidig kväll för oss med Adelle.

På frukosten var det någon som frågade mig om Adelle låter oss sova något på nätterna, jag svarade så som jag gör varje gång " Ja, vi får sova men hon väcker oss tidigt" och det är kraften av positivt tänkande...tänk om jag sa "Nej vi får bara sova några timmar"  för det får ju vi bara..utan jag är tacksam att vi ens får sova då jag har vänner som verkligen INTE får sova något pga barn med kolik osv..

Tur att vi har Herbalifes Ört te som verkligen piggar upp, som min pappa säger.."Tania, ditt te väcker dom döda, så pigg blir man " :-)

Vill du veta mer om Herbalifes ört te så maila oss på info@citywellness.se

Nu ska jag göra mig iordning för kvällens GALA fest och skriver mer om detta imorgon bitti då det verkligen har varit en händelserik dag!

Från mitt rosa moln skickar jag er en stor kram & trevlig lördag..

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln