Bener24fit

Mat & sov bebisen

Dagarna bara rinner iväg och man får nypa sig i armen för att allt känns som en underbar dröm. Jag & Adelle har redan fått rutiner och jag kan boka in mina kunder under hennes sömnpauser :-)

Jag älskar mitt jobb & att kunna kombinera mamma livet med hälsocoach livsstilen är klockrent! Så många nyblivna mammor som har hört av sig och är nyfikna hur jag bara gick upp 9 kilo och hur det har runnit av mig..idag är det 2 kilo kvar till min inskrivningsvikt på MVC som var 66kg.
Allt handlar dock inte bara om vikten utan energin jag har, att vara pigg & alert den första tiden är ju inte så vanligt. Men med rätt kost så funkar det men notera att jag äter HELA tiden! Bokstavligt talat HELA tiden förutom mina 2-3 shakes så är jakten på proteiner som jag stoppar i mig en utmaning. Min nya favorit till mellanmål är broccoli(som jag äter till allt) tonfisk, avocado & tomater.
Men idag råkade jag ta i lite kokosflingor istället för flingsalt..det är INGET jag rekomenderar dock! :-)

Det är så perfekt med en bebis för den ska ju äta minst var 3e timma dygnet runt och jag äter direkt efter att jag har matat henne så hon är min lilla "mat & sov klocka"

Igår tog vi en sväng ut med barnvagnen och hamnade hos min syster som bor ett stenkast bort ifrån oss och så fort dom två träffas är jag som bortglömd...KÄRLEK & mys mellan dom!

Imorgon bär det av till stockholm med en stor del av City Wellness hälsocoacher för en Herbalife Kick Off med en 3dagars utbildning & fest, jag kommer ta det lungt då jag fortfarande är i min bebis bubbla men jag har hitills inte missat en enda utbildning sen jag började och resultaten är ju ett faktum..vårt team växer snabbast i Sverige! Vi är ett positivt gäng och vi alla motiverar & inspirrerar varandra & våra kunder! Bättre & roligare jobb får man leta efter!

Önskar Er alla en trevlig torsdagskväll och tack för att Ni läser min blogg sedan Adelle föddes har läsarantalet tredubblats! :-)

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln