Bener24fit

9 månader av kärlek

Igår kväll för exakt 9 månader sedan friade Marcus till mig,ni kan läsa mer m det här

Marcus är bättre än mig på att fira betydelsefulla dagar så igår fick jag & hela familjen reda på att det blir en skidskola i Norge med spa för hela familjen, Isaac & Ella som var hemma för att gosa med Adelle blev super glada och Ella visade Adelle vad hennes pappa menade då Adelle inte reagerade medett glädje tjut som dom två gjorde. Så hon tog fram ett foto från förlovningen o sa "Titta Adelle det var för nio månader sedan min mamma & din pappa blev jätte kära & då blev du till"...
Sötnosen!!!

Så igår för exakt 9 månader sedan förlovade vi oss och nu har vi ett kärleksbarn tillsammans...

Jag är så tacksam för all kärlek & trygghet jag får med Marcus för ni ska veta mitt liv har INTE alltid varit en dans på rosor & jag tror på att man får det man ger.
Dagen till ära gick jag upp före Marcus och bakade kesobröd (recept på Cajsas fröbröd finns HÄR)
Och till det våra goda shakes & Ört te..
Idag ska jag fotas för min nya 90 dagars challenge vid sidan av WLC börjar imorgon bitti..

Vill du veta mer om oss på City Wellness och hur du kan må bättre med rätt kost kontakta oss HÄR

Idag var det en slutlig läkarkontroll på BB och eftersom jag var pigg och glad och fick åka hem efter ett dygn så skulle vi dit för att skrivas ut..när vi kom hem hade vi fått en blommogram från mina fina vänner Jessica & Michela på The liltle showroom, dom öppnade en ny butik & nätbutik  i samma veva jag som min förlossning kom igång & jag längtar till jag kan gå dit och shoppa en helt ny garderob eller så kan jag ju göra det smidigt på nätet numera!
Tusen tack godingar för dom vackra buketterna!

Idag ska mina två äldre barn ( ja dom känns så super stora nu) fira sina kalas med vänner på Leos Lekland så moster Michelle ska passa Adelle i en timma så jag får vara med en stund..

Än en gång TUUUUSEN tack för alla lyckoönskningar som väller in! Ni är helt underbara!

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln