Bener24fit

Jag har burit dig under mitt hjärta...

Innan du ens kom till världen bar jag dig en lång tid under mitt hjärta...& lilla Adelle det var en lååååååååång tid.

Varje dag man går över tiden är en evighet & gör man det med förvärkar som verkligen gör att jag kallar på varje helgon som finns så går tiden ännu saktare.

Igår efter 30timmars värkar var jag tvungen att åka upp till förlossningen för en kontroll..enligt dom så är det bättre man gör kontroller än bara är hemma och oroar sig..

Utmattad & trött så blev jag faktiskt erbjuden att sova över där, men sedan min mamma gick bort & vi fick tillbringa sista dygnet med henne på sjukhuset så skrämmer den känslan mig, så jag sa att jag hellre vilar hemma..."vilar" & "vilar" dessa smärtor gör att man är uppe hela natten..
När det är tredje barnet man väntar på så är dom super noga med kontroller och inget tas förgivet på förlossningen..

Jag & Marcus tittade på 3 filmer, drack en massa shakes ( värkarna gör av massor med energi)  ...så han var vaken med mig inatt. Han är världens bästa!  

Barnmorskan på förlossningen sa att jag ser väldigt fräch ut för att ha haft värkar i 30h! Arja som var med mig svarade bara för att man har värkar behöver man väl inte komma risig in på kontroller? Medans jag sa: Så här pigg blir man när man äter Herbalife :-) jag & Arja brast i skratt medans barnmorskan inte hängde med...


Ha ha ha...tycker denna bild passade in på den situationen.....sen ville vi bara få kontrollen överstökad och åka tillbaka till våran mysiga lägenhet...

Snart har jag haft förvärkar i 48h..detta blir intressant! :-)

Nu ska jag bara tänka positivt & vila...fast det gör så ont!  

Önskar er alla en trevlig tisdag!!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln