Bener24fit

Positiv inställning..

En väntan kan vara frustrerande, och frustrerad orkar jag faktiskt inte vara..jag atr dessa dagar som går över tiden som sköna & lugna dagar där jag laddar med energier & positiva sådanna...
Jag gillar Nalle Puh's sätt att tänka som här..

"Vilken dag är det" frågade Puh
"Det är idag!" svarade Nasse
"Åh det är min favoritdag!!! " svarade Puh

Man ska ta vara på varje dag även om man ser frameomot något jätte mycket så ska man kontrollera sina förväntningar..har man inga förväntningar blir man inte besviken. SÅ när det gäller min lilla bebis så får hon komma när det passar, jag shoppar & träffar vänner så länge :-) jag tror det mer är Marcus som vill att hon kommer snart så jag inte hinner tömma våra konton :-)
EN grej jag har fått cravings för är detta...

Det innehåller näringsberikad kvarg( Kvarg + Herbalife F1 vanilj) , egengjord müsli och färska blåbär...
Så gott! Nu blev jag sugen på det igen så måste runda av detta...

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln