Bener24fit

Marcus baby highlights!

Ni som har följt min blogg i några månader kanske kommer ihåg dessa inlägg då det har varit väldigt roliga inlägg om just min blivande man Marcus & hans roll som pappa.

Minns ni inlägget när vi låg och funderade på hur bebisen kommer se ut & han sa att han alltid drömt om att få en mulatt bebis & det blir en verklighet med mig?
Läs inlägget här

Så här tror Marcus Adelle kommer se ut :-)

En annan rolig och minnesvärd händelse var när vi skulel shoppa bebis kläder första gången & marcus trodde att 1M på storleketiketten betydde 1meter & inte 1månad...

Denna body ska enligt marcus vara gjord för en bebis på 100cm...:-)

Den senaste händelsen & Ni ska veta jag bloggar inte om alla grodor som hoppar ur Marcus mun men så många goda skratt han har bidragit med ska ni veta...
Det var iallafall nu i december när han skulle sjunga för bebisen i magen...

Imorgon är det den beräknade förlossningsdatumet 23 januari så skönt att nedräkningen iallafall är slut om jag går över tiden så är det inget jag kan göra åt saken mer än att vänta...den som väntar på något gott...vi bara längtar och det gör så många av våra vänner & familj också!

Och det tror jag den lilla primadonnani min mage vet om som hon väntar på att göra entré :-)

Adelle 6veckor i min mage

Dom 9 månaderna har inte varit en dans på rosor , jag gillar inte att vara gravid & det är inte så mysigt som många säger, det är jätte jobbigt! Men när man väl får sin bebis i famnen är det värt ALLT! Jag älskar min lilla familj överallt annat och att vi får en ny medlem som ska skämmas bort med sååå mycket kärlek är bara underbart!

Jag håller er uppdaterade om jag åker in på förlossningen närmaste dagarna...så håll tummarna för mig!

Love

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln