Bener24fit

Graviditet & vikt

För två veckor sedan när jag var på ica & handlade så träffade jag en väninna som först lös upp när hon såg mig och sen tittade på min mage och fick ledsna nästan tårfylda ögon..jag gick fram till henne och frågade vad som var på tok och hon sa -"din mage...har du förlorat bebisen? "
Nej sa jag, den är här titta!! och öppnade jackan...

Hon har sett mina tidigare två graviditeter och tyckte jag inte alls såg ut som en gravid i (då) vecka 38!
Jag har under min graviditet gått från 66kg till 78,6 på 38veckor..

Idag var jag på sista kontrollen & mätning hos min barnmorska på mvc och då vägde jag 78kg i vecka 40!

Enligt barnmorskan har jag tappat i vikt men bebisen har lagt på sig så det var perfekt!

Jag har INTE BANTAT under min graviditet jag har ätit MYCKET mer än vad jag gjort under mina andra graviditeter, det enda jag har gjort igentligen är att äta NÄRINGSRIK kost det har gjort att mina näringsdepåer har varit fulla vilket inte har gett mig hemska cravings efter socker (fett) och salt ( samlar vatten)

Jag har ätit minst 2 Herbalife shakes/ smoothies per dag, 3 mellanmål & 2 huvudmål...

Sista veckan när jag fick ok av barnmorskan att bebisen är fullt utvecklad och "färdig bakad" så har jag även tagit långa Power walks för tack vare näringen i min mat har jag så MYCKET energi att slösa på...

Jag är så redo att föda men nu har vi ju testat all amöjligheter som finns att sätta igång förlossningen så nu lutar jag mig tillbaka och låter naturen sköta resten..när bebisen är redo så kommer den väl ut...

Jag måste tacka ALLA godingar som uppvaktar mig med deras värmande ord & gåvor...detta fick jag idag i brevlådan..

och med tillhörande liten maskot/ gossebjörn till bebisen! Mitt hjärta smälter!

Tusen tack familjen Larsson, jag längtar när våra bebisar träffas och växer upp ihop :-)

Idag har mina barn studiedag från dagis så då blir det extra hjälp ( det kan diskuteras) på City Wellness..vad tycker Ni om Ellas egengjorda namnbricka?

Kramar från mig..

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln