Bener24fit

Jag kommer föda i bilen!

Här kommer fyra sätt man kan sätta igång förlossningen på..

1. Visualiseringsförmågan
Vi packade färdigt förlossningsväskan & även maten..självklart blir det shakes istället för saft under förlossningsprocessen & även under tiden på BB, för inget ger mig energi som Herbalife formula 1 så väskan var packad och jag visualiserade hur värkarna börjar och väntade...inget hände!

2. Storstädning
När visualiseringsförmågan var ur funktion så började jag storstäda här hemma, många har sagt att det är ett bra sätt att hålla igång så bebisen inte tycker det är allt för bekvämt där inne & det slutade med en lättar hjärnskakning när jag råkade slå i pannan i fönsterkarmen!!

Så nej- det var inget bra sätt att sätta igång värkarna på..en stark huvudvärk & alvedon ledde till en tidig kväll i sängen.

3.Åla sig ut ur en bil
Imorse när jag skulle ta bilen så hade båda dörrarna fram fryst fast & jag behövde bilen för att göra några ärenden & tänkte att efter en liten stund så släpper väl det när bilen är varm...men eller hur!!
Jag kom inte ens ut så jag hämtade upp Evve & Yas för att ta en lunch ( dom fick sitta i baksätet) och vi körde runt runt för att få loss dörrarna men icke! Vi stannade på en mack och köpte silikonstift & låsspray och dom tipsade om att parkera bilen i ett garage vilket vi gjorde men jag kunde fortfarande inte öppna dörrarna så jag fick åla mig ur bilen igen..här är videoklippet från idag..

4. Ta långa Powerwalks i uppförsbackar.
Min väninna Isabelle Lindberg har faktiskt satt igång mina 2 tidigare graviditeter med hennes power walks så idag testade vi igen ( har testat det i några dagar nu) vi tog nog varje lång uppförsbacke som finns i Borås!
Iskalla & fulla av frisk luft avslutade vi rundan hos min syster Michelle med varsin varm Latte..

Jag har skrattat så mycket idag och nu ska jag bara sova och vila man kan ju inte säga att jag varit lat idag.., imorgon har vi två pass WLC och vill du anmäla dig till den som startar den 30 januari så gör du det här

Kramar från mig!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln