Bener24fit

Micaella 5år: Mamma är du bara tjock?

I Lördags firade vi min dotter 5 års dag, hon fyller inte år förrän på torsdag den 16e januari men för att få dom närmaste & kusinerna samlade var lördagen bästa dagen att få ihop det..
Favoritfiguren Austin från Backyardigans var på tårtan & ett stort tack till Carola Schill som varje år förverkligar mina barns drömtårta...

Eftersom det var hennes kalas fick hon även välja det som vi skulle bjuda på , och som vanligt så kan barn inte motstå dom hyllmeter av färgglatt godis men oftast är det mer för ögat än munnen, jag fixade även lite chokladbollar på nötter och cocos som nyttigare alternativ samt massor med frukt & gissa vad som gick åt mest...:-) det nyttiga!

Dom närmaste släktingarna och mormor Arja var hedersgästen, då hon har funnits i barnens liv från förlossningen...Arja var min mammas bästa väninna och hon har verkligen ALLTID funnits där för mig & barnen.

En äldre version av min dotter är min syster Michelle dom två är så lika till sättet & utseendet att det är skrämmande..

Jag älskar när man firar barnkalas med familjen det är så mysigt , vi har alltid ett släktkalas & ett barnkalas som i år kommer vara på Leos Lekland i början av februari då jag förhoppningsvis är nyförlöst och då inte orkar ha 20 barn hemma..

Storebror Isaac älskar sin syster som nu är 5år och han blir 6år den 20 februari..

Och att hjälpa till att öppna alla presenter var ju sååååå roligt...

Det blev ett nytt kök med alla tillbehör till så nu är det bara att laga mat här hemma...

Kusinerna stannade över på middag och mys på kvällen...

En utmattad 5åring somnar på mitt bröst i soffan men innan dess så frågar hon mig: Mamma är du gravid på riktigt eller är du bara tjock? 
Jag svarar: Varför undrar du?
Micaella: Jo mamma för den där bebisen verkar inte vilja komma ut så du kanske bara är tjock och har trott att du är gravid...

Jag älskar mina barn över allt annat...

Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln