Bener24fit

Guldbollen 2013 till Ronaldo

Herbalife var inte sena med att gratulera Ronaldo till guldbollen, bara några minuter efter att han fått utmärkelsen till 2013 års bästa fotbollsspelare så får alla Herbalife distributörer (3,5 miljoner) över hela världen ett nyhetsbrev likt ovan :)

Herbalife blev näringssponsor till Ronaldo förra året efter att man sponsrat Messi de senaste tre åren... mycket märkligt att det sett ut så här de tre gågna åren:

Precis som vi sa förra året så har det nog varit lite snack i korridorerna mellan de båda om närigen som utgör 80% av en persons fysiska resultat från träningen, bollsinnet är det ju inget fel på direkt ;)

Som ambasadörer för Herbalife är vi mycket stolta över att se Christiano Ronaldo vara i sin livs bästa form och att vi äter samma näringsrika frukost varje morgon..

..en annan sitter ju även på lite bonus information från Extravaganzan 2013 i Köln där Herbalifes VD Michael O. Johnson berättade att Ronaldos mamma och brorsa även är distributörer för Herbalife sen tidigare, så produkternas kraft var inget nytt för Ronaldo :)

STORT GRATTIS

 CHRISTIANO RONALDO

TILL 2013 ÅRS GULDBOLL!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln