Bener24fit

Den flygande ringen..

Jag och Marcus förlovade oss 30 april och enligt barnmorskan blev Adelle till just den natten , så hon är en riktig kärleks baby! Jag fick en jätte fin diamantring av Marcus och hur romantisk han än var så har graviditets hormornerna sett till att den ringen har flugit många meter i våran lägenhet :-)

Jag döljer inte att min graviditet inte har varit en dans på rosor-känslomässigt! Väldigt frustrerande över hormoner som inte man har någon som helst KONTROLL över...ringen har inte flugit iväg pga att vi har bråkat utan för att jag blir så arg för jag inte får på mig den..
När jag har bakat bla nötbollar etc så tar jag av mig den och sen så får jag inte på mig den..& då flyger den mot en vägg eller marcus för det är hans fel att jag är gravid & svullen! :-)

Så marcus överraskade mig på tisdagen efter WLC'n med en fin gåva..han är emot att jag tar av mig ringen över huvudtaget så jag fick ett smycke jag inte kan ta av mig och som jag trånat över länge!

Armbandet LOVE från Cartier "skruvar man fast" och jag kan bara öppna den med rätt skruvmejsel...och den har Marcus skruvat fast runt min vänstra handled - forever! :-)
Sen så fick jag även en liten tillsägelse att om jag äter mina cell-u-loss tabletter som jag ska så kan mycket av min svullnad faktiskt motverkas så nu är jag super noga att jag tar dom..

Mer info om cell-u-loss maila oss på info@citywellness.se

Så nu sitter armbandet där som en påminnelse att ta mina vitaminer etc till varje måltid & att aldrig mer ta av mig ringen! :-)

Tack älskling för allt du gör för mig...

 

LOVE is on the arm :-)

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln