Bener24fit

En liten STORAsyster

Av Christina fick vi låna en underbar vagn som kommer bli Adelles första "säng" här hemma, helt perfekt då vi kan köra runt den i lägenheten...
Idag bäddade Micaella den så den är redo när bebisen väl kommer...och mitt hjärta smälter över den kärlek hon har för hennes kommande lilla syster..

Jag är själv en storasyter och det är en speciell känsla av "ansvar" man känner då..jag har daglig kontakt med dom och dom betyder så mycket för mig!

Jag är glad att mina barn har den kärleken också och jag tror att det kommer från att de ser & hör min och mina systrars täta kontakt..

Nu har jag börjat känna lite oregelbundna värkar så jag hoppas det är nära..men tills dess får lilla Millie, Micaellas docka sova i vaggan.

Kommentera gärna:

Du kan ändra denna exempeltext. Peka här och klicka på knappen "Redigera text". Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln