Bener24fit

Årsresumé Tania style!

Det är ett nytt år snart & jag tänkte gå tillbaka och sammanfatta mitt 2013..
Låt oss börja med vackra snöiga Januari 2013

Jag vann 90 dagars utmaningen om vem som kunde bränna mest fett på 90 dagar...hela min kropp förändrades!
Min lilla Micaella fylde 4år!

FEBRUARI

På ett Herbalife seminarie i Jönköping fick jag & Marcus dela med oss av våra kunskaper om Sociala medier
Redan i februari kände jag att våran Herbalife business hade blivit vår LIVSSTIL!
Alla hjärtansdag firade jag med familjen. Dom är mina valentines.
I februari fick vi Herbalife bilen fixad...wow nu var det på riktigt!
Vi började även jobba som City Wellness med olika företag som ville vara med i vår företagskamp.
Det blev lite tårta den här månaden med då Isaac min son fylde 5 år!

MARS

I mars kom en artikel ut om oss och City Wellness framgång mot att göra Borås till sveriges hälsosamaste stad var ett faktum! Vi började även nu ett samarbete med Café Viskan och satte ihop en egen City Wellness tallrik, som är rik på proteiner & näring. Något Ni måste prova när Ni är där..

Träningen var fortfarande på topp och vi lanserade en egen klädkollektion för träning!

APRIL

I april lämnade jag min gamla lägenhet & flyttade ihop med Marcus på Skolgatan i Borås
Vi slog även upp portarna till City Wellness..
Vi hann inte "landa" förrän nästa utbildning & "uppdrag " med City Wellness var på gång
Det härliga med City Wellness är att jag har FANTASTISKA medarbetare...
I April blev jag även moster igen till den här lilla älsklingen Gideon.

MAJ

Slutet av April & början av Maj spenderades i Grekland på en underbart lyxig resort med familjen på Herbalifes bekostnad...vi hade gjort ett sånt bra jobb & blivit kvalificerade till en resa som var som en dröm...

Sista dagen på resorten friade Marcus till mig, det var en oförglömlig upplevelse.

JUNI-JULI-AUG

Under sommaren skulle jag pröva på massor med nya "sporter" som kanske inte är min grej...

Golf hillbilly style var en av dom

Inlines prövade jag också...

Men roligast var våra 24fitclubs utomhus...

Ett halvår hade gått på 2013 och jag satte upp nya mål...men så upptäckte vi att jag var gravid :-) och i slutet av augusti fick vi reda på att det KAN vara en liten tjej...en Adelle!

SEPTEMBER

I början av september blev jag Active World Team ett steg upp i Herbalifes marknadsplan....

Vi passade på att ta en semester och resa till Indonesien då vi hade jobbat hela sommaren och jag kan säga med facit i hand att segla i 10 dagar när man är sjösjuk & gravid är INGET JAG REKOMENDERAR! ;-)

Men tiden på Bali var skönare :-)

Vi var hemma i några dagar innan nästa resa till Köln med vårt fantastiska City Wellness team för att utbildas & uppdateras på Herbalife Extravaganza

Marcus fick gå upp på scen inför 15 000 personer och berätta om våra framgångar med City Wellness - verkligen häftigt att se våra bilder på teamet och från våra träningsgrupper komma upp på de stora bildskärmana bakom honom när han pratade.

Redan i Köln var vi kvalificerade för nästa lyxsemester med Herbalife i maj 2014 som även denna gång kommer bli i Grekland - YAY!

OKTOBER-NOVEMBER

Tillbaka från semestern väntade massor med jobb & jag var så utvilad man kunde vara. I Köln var det Marcus som blev kvalificerade för semestern 2014 men precis när vi kom hem så kvalificerade även jag mig till semestern i Grekland så vi gjorde det dubbel upp bara för att vara på säkra sidan att vi kommer med ;)

I oktober inledde vi ett samarbete med Red Star i Borås för att erbjuda träning i en väldigt unik och häftig miljö - blev väldigt populärt på en gång!

Här var jag glad att jag fortfarande kunde använda mina jeans som jag bar innan graviditeten...
I oktober blev jag överraskad av väninnor med en babyshower...och det var en exklusiv sådan!

I november drog City Wellness Coacher till en utbildning i Malmö och alla i teamet var uppe på scen och tog emot utmärkelser för sina framgångar... På Herbalife festen på kvällen så skulle man klä ut sig så vi var två bebisar :-)

Marcus fick ta emot sin prestigefyllda Global Expansion Team pin på scen inför 500 personer. Ett erkännande som visar att vårt team är ett av Sveriges snabbast växande. Gonna GET GET GET!!! :)

Vi slog också sverigerekord på antalet deltagare på vårt Weight Loss Challenge och vi betalade ut över 12 000kr till dom tre vinnarna...

DECEMBER

Årets mysigaste månad, som alltid är lika händelserik.

Mina barn liksom jag ser sååååå framemot att bebisen tittar ut snart...vi firade även Yas en City Wellness coach som fylde 18år. Så såg hennes tårta ut!

Julen firades med dom närmaste, dom enda som fattades var min lilla syster Diana & hennes familj men nästa år så...

Jag började även med min positivitets diet tips på bloggen en mycket uppskattad idé har jag märkt av mail & medelanden jag har fått senaste dagarna.

Nu är allt redo och jag väntar till att det blir 2014 01 01 så jag kan börja röra på mig lite mer, jag har fått värkar så fort jag går en kort bit & jag lovade Marcus att iallafall knipa till årsskiftet men imorgon så...

Så från mig & hela mitt fantastiska City Wellness team till alla kunder, bloggläsare & kollegor här kommer en hälsning från Mr Dicaprio...

Gott Nytt år!!!

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln