Bener24fit

Min julklapp...

Vi har verkligen bara tagit det lungt under julafton & juldgagen..Tomten tittade förbi igen på Julafton med massor av gåvor till barnen...

Och sen har vi spelat massor av spel...så vi har verkligen bara tagit det lungt...
Marcus fick en morgonrock i julklapp fast vi hade bestämt att vi INTE skulle byta julklappar...men jag ville överraska honom...( ha ha ha se vem som blev överraskad längre ner i bloggen)

Det får mig att tänka tillbaka till första julen efter att vi träffades, det hade bara gått två veckor och jag fikade med min vän Fazli då jag frågar honom om jag ska köpa en julklapp till Marcus då det fortfarande är "färskt" , Fazli svarar " Självklart men köp bara något litet- något symboliskt som gåva"
Vi går in på Joel och köper ett Filippa K läderarmaband.

På julafton under Kalle Anka får jag ett sms och i det är det ett rim till gåvan jag får av Marcus, som var en resa till Barcelona en långhelg med valfri shopping på hans bekostnad & kvalitets tid. Jag skickar ett sms tillbaka att han INTE fick öppna sin julklapp då den bara var "symbolisk" :-') han älskade armbandet och har inte tagit av sig det sen dess..

Så här många kassar hade jag med mig hem från Barcelona resan...

Förra året fick jag en resa till Venedig i julklapp & han fick ännu ett armband :-) jag trodde liksom inte att han skulle ge mig en sån dyr gåva ..igen! Så i år sa jag tydligt att vi inte ska byta julklappar utan att jag fick fria händer att inreda kakelugns rummet var nog och jag var nöjd...men jag överraskade honom med något han verkligen INTE  behövder ha på sig när man har en kropp som hans men det blev en morgon rock...vad ger man en kille som har allt liksom!

Men det jag inte visste var att jag skulle bli den som blev överraskad...Ni ser bakom tomten som dricker H24 Hydrate hänger en NK påse i julgranen, något jag hade missat...

I den låg en svart ask med den här texten i...

Och direkt tittade jag i min mobil & där fanns ett sms med den mest dyrbara gåva jag någonsin fått (iform av något materialistiskt) vad det är förblir en liten hemlighet men den lär dra till sig lite uppmärksamhet...nu ska jag bara välja den modellen jag vill ha.
Den gåvan gjorde mig verkligen chockad :-) ett tillstånd Marcus verkar gilla att se mig i!

Resten av tiden har gått åt att umgås & spela spel & igår när jag satt och tittade på Tv dök mina två barn upp med varsin kudde under tröjan & gjorde en parodi på mig, jag gjorde samma sak och bjöd Marcus på ett gott skratt! Händelsen dokumenterades på bild och jag skrattar fortafrande när jag tittar på den...

Jag önskar er alla en underbar fortsatt julhelg, idag ska jag träffa vänner & njuta av all kärlek jag blir bortskämd med av nära & kära...

God fortsättning!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln