Bener24fit

Habibi & Sadiki firade jul igår..

För att så många som möjligt från familjen skulle kunna samlas under jul så får man ibland ändra några datum, vilket vi gjorde igår.

Liksom förra året då min sons pappa insisterade på att hämta honom på just julafton så fick vi börja fira den 22e dec och Julafton firades den 23 med allt vad det innebar. På julafton när hans pappa hämtade honom trodde isaac att det var Juldagen :-)

För mig är julen en högtid FÖR barnen! Så fast jag kommer ha mina barn hela julhelgen så ville dom fira med sina kusiner som i år ska vara hos sin pappa så den 23e fick bli julafton igen :-)

Dom närmaste var med ( min lilla syster Diana & familj var saknade men dom bor i sthlm  )  och vi åt julmat hälsostyle..barnen hade ett eget bord med en massa bus. Marcus var sååå nöjd med maten!

Som vanligt var kvällens höjdpunkt tomtens ankomst, vår tomte gjorde en omväg via sydafrika och hälsade på oss först av alla i Sverige :-)

Alla barnen var mycket nöjda & jag tror vi hade sveriges roligaste tomte!

Tror dom flesta av er vet att detta kommer ifrån Comviqs senaste reklamfilm som verkligen satt sig i huvudet på oss och gett många skratt, inte minst i vår familj där Marcus och Christer har samma problematik när det kommer till körsången.

Tomten var inte den enda överraskningen som kvällen bjöd på utan min syster pojkvän friade till henne så vi fick bevittna en vacker förlovning! Välkommen till familjen kära Tomas!

Det blev härliga diskussioner och kvällen avslutades med lite plock & glögg och som vanligt i vårt hem... med mycket skratt!

Två nöjda syskon somnade med ett leende för att vakna till ännu en spännande dag...Julafton nr2!

Så från min familj till er alla önskar vi er en
mysig Jul med mycket skratt och kärlek.

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

 

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln