Bener24fit

Vad kan jag äta från julbordet?!

Senaste veckan har jag fått många mail och meddelanden av kunder & vänner med just den frågan och vet Ni vad jag svarar...

- Vad vill DU äta av det som finns på julbordet?

Det finns väl en anledning till att nästan INGEN av oss tillagar någon av dom rätterna som finns på julbordet under någon annan dag på året!

Julbordet är en tradition och du som äter nyttigt normalt, vad på det här bordet har du cravings för?! Och varför ska du tvinga i dig det om du vet att det inte är bra för din hälsa?!

Sen så finns det en annan regel..

"Om du äter onyttigt EN gång så går du inte upp i vikt & du går heller inte ner i vikt för att du äter nyttigt EN gång heller"

Hos oss blir julbordet färgglatt med många olika sallader bland annat Tabouli, lax både ungsgrillat & gravad, kycklingspett & mycket frukt & nötbollar.
Här är lite inspirration till fräch & hälsosam mat på ditt julbord..

Detta är lyxig mat, traditionell julmat är "tung" mat till en hälsosam kost ska du inte behöva ha Samarin för att 90% av alla gäster har förätit sig...det finns en morgondag också.

Jag har varit på svenska julbord och det är som om det är ENDA dagen på hela året som man får ÄTA - använd ditt sunda förnuft och njut av maten istället.

Många blir bjudna på julbord med jobbet, och känner sig TVUNGNA att äta - men hallå eller!? Tror du dom som bjöd dig på maten kommer stå och hejja på när du försöker bränna bort all det onödiga du fått i dig?  Ät det du vill äta och som du känner är bra för dig...

"Om du äter onyttigt EN gång så går du inte upp i vikt & du går heller inte ner i vikt för att du äter nyttigt EN gång heller"

När jag vet att jag kommer äta fet mat så tar jag alltid 2 tabletter "lipo-bond" från Herbalife ca 30 min före maten, den binder ihop en hel del  av det fettet du stoppar i dig via kosten och för ut det via nr 2 :-) här berättar Marcus mer...

 

Önskar er en härlig kväll!

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln