Bener24fit

Smile and the whole world will smile with you!

Har Ni som började med min positivitets diet igår börjat rensa bort lite energitjuvar? Det tar tid att göra det men steg ett är att "se" dom och sen vara medveten om det och hålla sig borta låååångt borta ifrån dom, men det tar tid men ha det i bakhuvudet och var uppmärksam.

Steg nr 2 är att..le! När du ler kan du inte tämka negativa tankar..testa!

Le åt allt och med allt, har du försökt bemöta någon främling med ett leende, det är en jätte rolig lek. Om du går på gatan och alla du möter & får ögonkontakt med bemöt dom med ett leende...dom kommer bli så frustrerade för dom är inte vana att folk ler utan orsak. Men du har en orsak du vill tänka positivt. Är du blyg av dig, så börja med att le när du är ensam, när du tittar på tv, när du läser , när du äter hela tiden...le!
Det utsöndrar endorfiner & ger dig ett lyckorus som inte du känt av tidigare...

Testa...Le!

Bjuder på en liten video på mig själv där jag som älskar att le försökte få mina kollegor på city wellness fb sida att le...

Jag vet inte hur jag ska få filmen på rätt håll men dom flesta av er har väl bärbara datorer så vänd på datorn när Ni tittar :-)

Det var allt från mig idag , önskar er en trevlig lördagskväll och glöm inte att LE!

Kramar
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln