Bener24fit

Vad är en positivitets diet?

Är inte du trött på alla som säger "tänk positivt", "var positiv" och när du väl börjar tänka & vara positiv så händer saker som gör att allt raserar och du är tillbaka på ruta1?

"Been there - done that" eller hur?!
Jag har idag börjat något som jag kallar för "Tanias positivitets diet" och varje dag ska jag dela med mig dagens tips om hur du sakta programerar om ditt tänk från - (minus) till + (plus). Jag kommer fortsätta blogga om min vardag och allt med hälsa etc men delar bloggen med Tanias positivitets diet tips & tillsammans ska vi styra våra hjärnor mot det positiva.

Jag kommer rekomendera böcker du kan läsa eller lyssna på och lite "ideér" om hur du gör hela din tillvaro positiv...

 


Dagens Positivitets diet's Tips

Rensa bort alla negativa kontakter du har runt dig, människor som är energitjuvar ska du bokstavligt hålla LÅÅÅÅÅNGT ifrån dig, vill du må bra så måste du våga göra det valet.

Du blir som dom 5 personer du umgås mest med. Radera bort dom negativa personerna ur ditt liv & omge dig med människor som lyfter upp din positivitet i vardagen,  även om den negativa energitjuven  är en mamma/pappa/syster/svärmor etc...var rak och ärlig ..undrar dom varför du tar avstånd så säger du vänligt att du håller på att rensa negativa kontakter runt dig och det kanske ger dom en tankeställare och dom blir mer positiva..

Det finns ingen sjukdom eller bakterie som smittar snabbare än negativ energi...så se till att hålla dig ifrån människor som sprider det.


Jag brukar bildligt förklara det så här : "Om man har en fruktkorg med färska frächa frukter och du lägger dit EN enda möglig vindruva så kommer hela korgen  förruttnas snabbt, därför ska man rensa bort möglig frukt så man håller korgen fräsch"
Din hjärna & dina tankar är som fruktkorgen och du är den ENDA som kan rensa & se till att den ständigt är positiv & fräsch..Capish?! Bra!

Då kör vi...så morgondagens uppgift är att rensa...bort bort bort med allt minus..

Ett nytt tips kommer imorgon kväll!

Ta hand om DIG <3

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln