Bener24fit

Graviditet..inte en dans på rosor!

När man är gravid är känslorna som satta på en berg-o-dal bana och jag är ett prakt exempel.
Man sönder analyserar allt eller så bryr man sig inte...jag kan lätt säga att det underhåller en under 9månader iallafall.
Puh längtar till dom 6 återsående veckorna är över :)

Jag känner MÅNGA som ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR att vara gravida, men inte jag..jag gillar inte hormonrubbningarna, svullnaden, humöret som skiftar och att man inte kan sova. Men vi är alla olika men ibland undrar jag om vissa mammor inte förskönar sin graviditet något :-) hmmm...det tror jag!
Sen ska dom också föda utan smärtstillande för att njuta av sin förlossning...SERIÖST!?!?  Njuta?!

Så här mycket står det i mitt förlossningsbrev...

Jag har hitills gått upp 10kg jämför man det med mina tidigare graviditeter där jag gick upp över 24kg i samma vecka som nu, så ja rätt kost gör det lite enklare..fattas bara att utöver allt vad en gravid innebär så ska man också bära på 20kg plus!

Så nu är jag i vecka 34 och det är 45 dagar kvar, jag tänker positiv och övar på avslappning :-) jaghar gjort allt som hör till en graviditet, renoverat, sytt gardiner, rensat garderober, handlat saker & kläder till bebisen, tagit hand om mig själv & nu märker jag hur jag går in i mig själv och fokuserar på barnet i mig en hel del.

Nu ska jag fortsätta bygga pepparkakshus med mina små troll Isaac & Micaella.

Kram på er

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln