Bener24fit

Vår kärlek firar 2år

Det är mycket "förbereda-för-bebisens-ankomst" i mina tankar just nu...
Och det händer mycket i min mage, volter , sparkar & växtvärk.
Men det finns en rolig sida till detta, först att lilla Adelle's växer i min mage men också alla roliga ögonblick och minnen vi skapar tillsammans jag & Marcus.

En rolig händelse skedde i tisdagskväll när jag låg i soffan & hade en livlig akrobat i magen så jag ber Marcus massera magen och prata eller sjunga för den så den kanske lugnar ner sig lite ( har läst att det hjälper)

Då börjar han sjunga " Ja må hon leva..." Och slutar inte..

Seriöst?! Av alla låtar som finns?! Det påminner mig om den första låten han skickade mig redan 2 dagar efter vår första date som faktiskt var för exakt 2 år sedan idag 5 dec 2011.

7e December blev detta våran låt...

Redan 3 veckor efter det lovade jag honom på nyårsafton att jag skulle en dag ge honom ett gemensamt barn. ( Jag vet inte om det var jag eller champangen som talade men jag minns att jag tänkte " det här har han ändå glömt imorgon")
vad jag INTE visste då men vet idag är att Marcus ALDRIG glömmer något!

31 dec 2011

Så nu på nyårsafton 2 år senare firar vi inte med champange utan med en liten kärleksbaby i min mage. Han är mannen i mitt liv och ger mig så mycket mer än bara kärlek, trygghet, skratt & vänskap...han ger mig sig själv. Jag vet att vad jag än önskar ser han till att förverkliga...BOKSTAVLIGT!

Så nu när hemmet börjat bli färdigt och min "boa in mig" period är på sin topp så kommer min gåva till dig snart ligga i den här vackra korgen som vi fick hem igår...

Så även om jag ibland är kinkig, trött & "krävande" ( och du har faktiskt inte klagat) men det är för att i mig växer det finaste från mig & dig..hon kommer några dagar försenat till våran 2årsdag ( exakt 49 dagar kvar)...lilla Adelle!

Och du kommer få sjunga massor med "ja må hon leva" versioner för henne..

Jag älskar dig Marcus Benér...

Din Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln