Bener24fit

Konsten att ta det lungt...

Läkaren & barnmorskan på förlossningen gav mig ett råd eller rättare sagt ett påbud ( dvs motsatsen till förbud) och det var att ta det lungt & så lungt jag kan dvs så lite tress som möjligt kombinerat med så lite aktivitet som möjligt så att bebisen är kvar i magen i minst 4 veckor till.

Så jag har sedan dess tagit det LUUUUUUNGT, mina uppgifter är att göra recepten till veckans och framtida veckors " City Wellness smoothie" som vi bjuder på under alla våra behovsanalyser där kunden får en scanning med alla sina värden förklarade och ett personligt kostschema för att nå sina mål.

Veckans Herbalife Smoothie är en vitamin boost i vinterkylan..

1dl Granatäpple juice ( den bästa är från Fontana)
1dl Mild lätt youghurt
1dl vatten
1msk Frysta hallon
2msk Herbalife F1 Vanilj

Mixa till alla ingredienser och du får en matig smoothie till frukost/Lunch eller mellanmål...

Jag älskar boosten jag får av mina facebook & instagram vänner här är ett exempel som gjorde min dag!

Nu så ska jag se till att dricka lite mer vätska än vad jag brukar så en kanna står alltid redo med H24 Hydrate i..

Hydrate innehåller hela dagsbehovet av C vitamin & stödjer vätskeintaget för att minska trötthet och utmattning.
Med andra ord...perfekt för mitt tillstånd nu :-)

Skönt att veta att mina julklappar är färdiga, det blir något i den här stilen men fullproppat med ett innehåll som passar personen som ska få den allt från hudvård, shakes, hårvård & goda bars...

Jag vill ju att mina vänner & nära ska må prima så dom får hälsan av mig i julklapp paketerat i form av Herbalife.

Detta är årets julklapp! :-)

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln