Bener24fit

Adventspyssel

Igår började jag & min dotter att lätt  pynta, eftgersom det är vår första jul i den här lägenheten så har jag sökt lite inspiration. 
Jag gillar inte färgen rött så julen får gärna gå i vitt, grått & grönt & årets rostbruna nyanser som detaljer. 
 

Sedan jag var 10 år jobbade jag extra hos min pappa i hans livsmedelsbutik och varje vinter fick jag hjälpa till att göra blomsterdekorationer/ julgrupper som han sålde i butiken och det har skapat ett visst intresse i att dekorera julgrupper. 

Så igår & idag var jag på Hjärterum i centrala Borås & Blomsterdesign i Trandared och köpte lite blommor & dekorationer och skapade lite egna julgrupper som går i samma stil. 


 

Köksbordet omvandlades till arbetsbänk & krukorna fick byta årstid från höst till vinter. Så investera i fina krukor som du kan använda i flera år utan att du tröttnar..dessa var dyra men jag använder dom flitigt.

Här är mitt inlägg på instagram..Följ mig på Imstagram "taniamarkarian"

Slutresultatet blev detta...tadada!! :-) 

När man har mossa & ljus får man vara extra försiktigt då mossan lätt blir torr &  brandrisken är stor! Därför tänder jag sällan ljus hemma i mer än det rummet jag vistas i..

Nu fattas det bara en dörrkrans men det sparar jag till imorgon :-) här är våra hustomtar som har följt med överallt sedan barnen var bebisar & dom fick dessa av min syster Michelle. 

Imorgon blir det en heldag med min mammas bästa väninna Arja & jag har så sett framemot det. 

Önskar er en trevlig tisdagskväll..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln