Bener24fit

Adelle & gänget framför brasan.

På fredag kommer Ä N T L I G E N tapeterna från Designers Guild, inte bara att det tog mig en evighet att hitta dom så var dom slut på lagret i England. Men snart så är vårat mysrum färdigt. Men en kall november afton som denna kunde vi inte låta bli att elda i kakelugnen..

Isaac hittade mina "beatrice" glasögon ( plastglas) som jag hittade på en marknad i LA 2011 och när jag bar dom var jag min tokiga alterego Beatrice, och varje gång vi var ute & skulle betala notan så tog jag fram dom som mina "läsglasögon" bara för att mitt gäng skulle skratta åt servetrisens ansiktsuttryck :-) 

(bild från 2011)

Isaac tyckte han var lik Simon i Alvin & gänget & jag kan inte annat än hålla med 

Efter några youtube klipp av Alvin & gänget så säger Ella -Mamma när Adelle kommer blir vi ju Adelle & gänget hon får vara den lilla ekorren!

Dom längtar verkligen efter henne & det gör vi med! Eftersom det idag var ipad förbud så blev det mycket sälskapsspel & annan pyssel..

Lördags godis Markarian & Benér style...

Barnen var även hos bästa vännen Lukas och bakade pepparkakor...så glad att dom har så fina vänner. Carina, Lukas mamma är så påhittig och barnen älskar henne! Det gör jag med! 

Skönt att barnen har vänner en stenkast från oss så dom kan umgås hela tiden...tyvärr är det inte som när vi var små och kunde springa mellan varandras hus och leka på olika gårdar utan mobiltelefoner utan vi kom hem när vi skulle äta eller innan det blev mörkt. Komiskt hur det nu är helt OUT OF THE QUESTION, jag skulle ALDRIG släppa ut barnen ensamma! :-) 

Nu har vi varsin varm kopp Herbalife örtdryck och har installerat oss framför brasan..

Mobilerna på ljudlöst & mys med den här braiga boken som vi fick som gåva..jag ÄLSKAR Henrik Fexeus böcker och detta är hans senaste som redan är en favorit! 

Nu önskar jag er en underbar lördagskväll

Kramar 

Tania & Co

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln