Bener24fit

Är du en City Wellness Mamma?

Idag besökte vi Cresent Barnvagnar i Jönköping för att hämta Adelles barnvagn, planerna var att det skulle bli Cresent Diva men det slutade med en Cresent Trike..

Vi fick bokstavligt EXPERTHJÄLP att välja den vagn som passar vår aktiva livsstil bäst. Diva var mer en "latte mamma" vagn som jag kallar det, en vagn mer för att köra i stan & inte på grusvägar eller i skogen där jag kommer vara en stor del med mina City Wellness mammaträning, träningen går ut på att träna i grupp som mammor samtidigt som bebisarna (barn upp till 4 år!) får frisk luft & tränar med oss.. helt utan kostnad, det enda du behöver är MOTIVATIONEN att bränna oönskade mammakilon & må bäst. 

Läs mer här

Så valet av vagn var då enkel... vi behövde något som har hög säkerhet & som är bekväm för bebisen. 

Det blev en Cresent naturligtvis men modellen som heter Trike..

Vi på City Wellness vill ju att våra kunder ska få en förmån när dom är en del av oss därför inleder vi ett samarbete med Crescent där vi kommer ha en egen City Wellness Trike vagn till ett förmånligt pris, så att alla mammor & pappor som tränar med oss kan använda denna fantastiska vagn, jag återkommer med mer info snart.

Maila mig gärna om du är nyfiken.

När vi kom tillbaka till Borås så skulle Marcus montera ihop vagnen och till "hjälp" hade han Isaac & Micaella som var som 2 barn på julafton..dom trodde nämligen att Adelle var med i paketet! Ha ha ha ! 

Vi förklarade att det bara var vagnen och att Adelle kommer efter nyår, ja men då skulle dom "hjälpa" Marcus...& hejjade energiskt på! (stackars Marcus) :-D

Jag har nu ca 8 veckor kvar av graviditeten & jag har så många som motiverar mig. En City Wellness mamma är Qia Hjelmäng som har fått fantastiska resultat med rätt coachning & kost.

Qia är en del av City Wellness team med många nöjda kunder som även de har fantastiska resultat...

Jag vill samtidigt tacka Bästa PT'n, vännen och kollegan som har stöttat mig under hela graviditeten fysiskt och psykiskt. Tack bästa Christin Santana för att du finns, du är en motivation och inspiration!

Imorgon har vi två pass Weight Loss Challenge så det blir att baka muffins till över 40 personer.. yeeey! 

Kramar & God natt

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln