Bener24fit

Det föds en idiot varje dag..

Den meningen sa en mentor till mig när jag beklagade mig för länge sen om negativ kritik..
Och sedan dess har jag växt massor och är faktiskt en realist och uppmärksammar mycket..

Detta är MINA personliga åsikter och jag har rätten att skriva dom för att det är MIN blogg...

Jag är faktiskt ganska trött på personer som tycker sig ha rätten att kritisera en hälsosamt livsstil.

Om du lägger upp en bild på tex Facebook där du röker eller häver i dig alkohol, eller både och... berusad & röker eller det som får mest "likes" av dina vänner...-du beklagar dig öppet om din dag som bakfull & helt utslagen, det ser HELA samhället som något NATURLIGT! 

Att se en ung tjej gå på stan med en cigarett får inte NÅGON att gå fram och varna henne för alla skador det bidrar till, FAST ATT DET STÅR ÖVERALLT! Det finns något som heter etikettlagen som livsmedelsverket kräver att alla produkter som säljs i Sverige följer dvs det som står på etiketten ska produkten innehålla. 

På cigaretterna står det "RÖKNING DÖDAR" på produkterna jag äter står det "HÄLSOSAM MÅLTID" 

Varför blir alla näringsexperter och ska vända på varje ingrediens när jag tar min shake men ingen bryr sig när en person på öppen gata tänder en cigarett och alla som är runt omkring får andas skiten? 

Om jag lägger upp en bild på tex Faceook att jag tränar och tar min före & efter shake för MYCKET bättre träningsresultat så tycker folk jag stoppar i mig "ONATURLIGA" ingredienser.. men påminn mig igen varför mår du så dåligt efter att du har druckit massor med alkohol när du varit ute och festat och kan beklaga dig över hur dåligt du mår & bara får "tummen upp"?!?! 

Är drinkarna pressade direkt från naturen?! är det naturliga saker du stoppar i dig? Om så...varför mår du så DÅLIGT?! 

Vi har ett ordspråk på arabiska som säger "Kamelen ser inte sin egen puckel!" vilket är synonymt med att när folk kritiserar hälsosamma livsstilar så ser dom inte sina egna brister eller det dom duplicerar i sina liv.. Mina barn gör som jag gör.. dina också!

Så innan du kritiserar min livsstil eller ingredienserna i mina produkter som har dessa "bieffekter" så titta först på din livsstil och dina "bieffekter"

Så låt mig inspirera & motivera personer som vill ha ett hälsosammare liv.. för "er" andra...mitt mål är inte att "förändra" dig om du inte bryr dig om din hälsa- varför skulle jag det?

Mitt mål är att JAG mår bra & min familj får en hälsosam livsstil som förlänger deras & mitt liv.. det kallas för livskvalité och jag unnar dom LIVET! 

Mina kunder är personer som vill må lika bra som jag gör... thats the point :-) 
 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln