Bener24fit

Adelle´s ride..

Här ser Ni en "designskiss" på hur mini Benérs vagn kommer se ut..den kommer vara "pimp"-ad ordentligt! :-) 

Som alla nyblivna föräldrar tittar man först på säkerheten, och vi hittade Cresent Barnvagnar då vi litar på svensk säkerhet är det en vagn som är utvecklad, designad och testad i Sverige.
Cresent provkör ALLA barnvagnar som lämnar fabriken. Alla – inte var hundrade eller var tusende. 

Detta gjorde också valet enkelt..

"Att vårt nordiska klimat påverkar produktens livslängd gör att det också är viktigt att man har förståelse för naturens olika element och de förhållanden som råder just här. För det regnar faktiskt i Sverige ibland. Eller ganska ofta. Snö och minusgrader tillhör inte heller ovanligheterna. Därför har vi egen forskning och utveckling i Sverige." /Cresent Barnvagnar


 

Sen så måste ju en barnvagn liksom det ofta är med bilar så ska den passa ens stil & behov, jag kan erkänna att jag gick mer efter look och vad är mer passande än att Cresent hitills har fått 4st internationella design pris! Me like!! 
Som Cresent beskriver det "Våra modeller har olika uttryck och temperament. Precis som du." Jag kunde liksom inte sagt det bättre själv.
 

En STOR & VIKTIG detalj är att vi kan vända sittdelen så mini Benér kan sitta så hon ser oss..

Vagnen är dessutom otroligt prisvärd för det man får för pengarna -säkerhet, design & komfort! 

Jag är otroligt nöjd och det är hela familjen! Nu ska vi titta till alla andra tillbehör, här ser Ni min vän Patrik Axelsson i en reklam fotografering med Cresent Barnvagnar & just min vagn som heter DIVA
 

Idag var en perfekt dag att "take it easy" för imorgon bär det av till Malmö med 12st City Wellness-are för en Herbalife utbildning..
 

Lördagens utbildning avslutas med en maskerad party och missa inte min & Marcus outfit, jag uppdaterar bloggen med sjukt tokiga bilder på oss.. 

Stor kram & trevlig Fredagskväll!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln