Bener24fit

Kläder till "Hen"

Min lilla Micaella & Isaac ser så mycket framemot lilla syskonet som bakas i min mage. Förra veckan tog vi ner lite av Isaacs babykläder och tvättade och sorterade efter storlek.

När jag väntade Isaac & Micaella kollade jag upp vilket kön dom hade så kläderna var ant väldigt pojk-iga eller flickiga :) 

Igår var det Ellas tur att ta fram sina bebiskläder..så roligt när dom ser hur pyttesmå dom själva har varit..
Här ser Ni det vackraste jag har skapat som mamma mina små troll bara några veckor gamla...

Isaac 3veckor gammal
Micaella 3veckor gammal

Fotografierna är tagna av Marcus Schoenherr & är något jag rekomenderar alla nyblivna föräldrar att göra, fota era barn hos någon professionell för att få ett ovärderligt konstverk. 

Idag innan vi gick till förskolan hängde Micaella upp hennes bidrag till bebisen & har tagit på sig ansvaret att vara "bebisens tvätt fixare" för henne är det som att tvätta dockkläder :-). 
 

Vi tror det blir en tjej men man vet aldrig har vänner som kollat könet i förväg och det har inte stämt så det får bli en liten överraskning ändå...idag sa en väninnas mamma att jag hade en pojkmage så man vet aldrig :-) 


Vi har även Marcus som har satt i en extra växel inför bebisens ankomst och pluggar och läser allt han kommer över som informerar om livet som nybliven pappa till en bebis..

Imorgon ska vi beställa vagnen, efter många tester av Marcus, Isaac( som är självutnamd vagn ansvarig) , Micaella & mig så har vi kommit fram till den bästa vagnen för en aktiv & trygg "rullande" bebismiljö :-) Mer om vagnen kommer imorgon. 


Änligen som Gert Fylking hade sagt har vi kommit överens! 

Titta gärna in imorgon...

Stora kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln