Bener24fit

Markarian eller Benér vilket efternamn ska man välja?

I Maj blir det en vigsel på stranden i grekland, då ska det bara vara jag Marcus & barnen plus två hemliga gäster som vittnen..två som redan tackat ja! 

Så nu har vi skickat in hindersprövningen till skatteverket & planerna är igång. Nu kom diskussionen upp om efternamnet. Marcus förslag var Tania Leah Benér meeeeeen som en väninna sa..det låter så "snällt""helylle" & fööör ordentligt vilket inte är jag..
 

Av ren nyfikenhet frågade jag hur är jag då? 
-Du är mer en kvinna full med attityd, temprament & bestämd så du är ändå lite Markarian..

 så egentligen varför inte ta namnet Tania Markarian Benér, så får jag det bästa av två världar...

Jag och Marcus kompleterar varandra vi är såååå olika men ändå väldigt lika & vi har sååååå roligt ihop, med varandra & åt varandra. 

Jag och Marcus skulle kunda beskrivas som katt & hund...

Det blir mycket spännande att se hur vårat lilla kärleksbarn kommer att vara...:) 

Jag vet att hon ialafall kommer vara en glad liten prick som sina föräldrar...

...hennes många gudmödrar( som är mina extra mammor) kommer ialalfall skämma bort henne/honom ORDENTLIGT! Märker det bara nu när jag är gravid med alla omtänksamma sms & samtal...fast min mamma bor i himlen så har hon många här på jorden som hjälper henne att ta hand om mig.
 

KÄRLEK till er..

Tania


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln