Bener24fit

En mammas instinkt

Igår när jag satt & tittade på "Så mycket bättre" och i reklampausen tänkte jag ( då jag är i renoverings & fixa stadiet i graviditeten) om jag & Marcus skulle byta rum med barnens då deras är mot gatan & våran mot innergården. Jag tänkte tex om det skulle börja brinna eller så men kom på att vi har brandsäkra ytterdörrar, brandvarnare varannan meter i lägenheten så om det skulle börja brinna utifrån så hinner vi ut från 3 olika håll i lägenheten! Så tänkte jag igår kväll innan jag lade mig!

Blir väckt kl strax innan midnatt av att grannarna ringer på dörren och säger att det brinner i en lägenhet i grannhuset brevid oss och vi måste ut! Jag visste inte om jag drömde eller om det var sant och helt plötsligt börjar darra och leta efter barnen ( som tur är åkte en dag tidigare till sina pappor!!!!)  När vi kommer ut möts vi av detta...max 30meter från barnens sovrum!!!!! 

Av chocken att se detta och tänka på det jag hade tänkt bara några timmar över & vetskapen att det bodde barn i den lägenheten som brann gjorde att jag skakade ännu mer!! 
Brandmännen fick släckt branden snabbt & vi fick höra att dom som bor i lägenheten hade klarat sig undan branden. Jag misstänker att det kan ha varit sterinljus som orsakat detta...

Jag har inte kunnat sova efter det & tankarna går till alla som drabbas av detta, en stor kram till alla vänner som erbjöd oss husrum över natten då de trodde vår lägenhet hade drabbats av röken- Ni har ett hjärta av guld allihopa! 

Vi klarade oss, lägenheten också & förhoppningsvis kom ingen annan till skada heller...läs mer om branden på bt.se


Var rädda om varandra & var försiktiga med all levande ljus..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln