Bener24fit

Fat people are hard to kidnap

Varje onsdags kväll så går jag på gravidyoga på yogakällan i Borås & igår skulle man ta med sig sin partner & Marcus fick snällt följa med..

Sist jag & Marcus gjorde yoga ihop var han sängliggande i en vecka..stretchningen hade på något sätt släppt tidigare inflamationer och han blev sjuk..men som tur var slapp vi yogan igår & det var bara profylaxkurs, konsten att andas genom förlossningen.
Vi satt brevid ett underbart par & mannen hade på sig en T-shirt som det stog "FAT people are hard to kidnap" på och det för att supporta sin fru som gått upp under graviditeten. När hon visade mig hans t-shirt så kunde jag bara inte sluta skratta... även under "värkarbetet"

Det här med värkarbetet...Marcus skulle nypa mig och jag skulle andas genom den smärtan och gradvis skulle han nypa hårdare & hårdare. Tänk då att jag samtidigt skrattar åt killen med t-shirten vilket leder till att tårarna rinner av smärta & eufori (stavas det så?) Hur som helst... det var en givande kväll...

Yoga läraren upplyste att man under förlossningen förbrukar lika mycket energi som under marathonpass så Marcus kommenterade att vi måste ta med H24 Prolong att dricka när det är dags...

När jag kom hem gjorde jag lite grönkålschips. Man tar grönkål som man delar i små bitar och häller ut i en ugnsform, spraya lite olivolja & krydda efter smak, lås stå i ugnen på 175° tills chipsen är torr (inte brända) & njut! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln