Bener24fit

Socialdemokraternas högkvarter

Jag kan inget om politik & jag respekterar allas olika politiska åsikter & religion så detta blogg inlägg har inget med det att göra. 

Minns Ni att för 11 dagar sedan skrev jag att det var 90 dagar kvar till den beräknade tiden för bebisen, och att jag gillar 90 dagars utmaningar.
Nu är det 79dagar kvar och hur jag håller räkningen? Jo Marcus har fått för sig att jag ska få EN ros varje dag tills bebisen kommer...det var gulligt första tre dagarna men nu ser det ut som om vår lägenhet är Socialdemokraternas högkvarter med enstaka rosor lite överallt...

En MYCKET gullig tanke, jag har föreslagit för Marcus att det är bättre att jag får en bukett en gång i veckan , då säger han att det kan jag också få men en ros om dagen gör att det blir så speciellt...

Nu har vi röda rosor lite överallt...så om Ni hälsar på mig så VET ni varför :-) 
 

Önskar er en fin tisdag <3 

Kärlek 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln