Bener24fit

Bakom varje framgångsrik kvinna står en GET

GET är en förkortning av Global Expansion Team som är ett stort steg UPP i Herbalifes marknadsplan. Det är vad Marcus Benér blev i fredags. Det är ett steg han har sett fram emot att uppgraderas till, och som han har jobbat för det. Trixet är att man inte kan ta sig dit ensam utan bara med hjälp av sitt team. Så innan jag fortsätter, ett stort tack till Sveriges bästa team.. City Wellness Herbaheroes (tyvärr är alla inte med på bilden, men ta till er vår tacksamhet!) 

Marcus har jobbat med Herbalife på deltid i över 10 år men i slutet av december 2011 så träffade han mig, jag minns första gången jag fick en Herbalife shake.

Marcus skulle bjuda på frukost i sängen, han kommer in med en Smoothie & hoppar in i duschen, jag sitter i sängen och väntar på ägg, bacon & pannkakor etc som hör till en romantisk frukost i sängen. 

Han kommer ut ur duschen och kommer in i sovrummet och säger: 
-Va har du inte druckit upp än? 
Jag svarar att jag väntar på resten av frukosten. 
Han säger : drick upp! Den innehåller lika mycket näring & proteiner som en femrätters middag.

När en snygg kille med en muskulös kropp står med bara en handduk runt höfterna och säger ...drick upp! Då dricker man upp! :-) 

Samma rutin hände varje morgon och jag märkte efter 2 veckor att jag faktiskt var otroligt pigg, jag säger då till Marcus:

-Jag behåller dig som kille, du gör mig så pigg! 
Han skrattar och förklarar det är inte jag det är Herbalife, då frågar jag den magiska frågan...VAD ÄR HERBALIFE!? 

När man har ställt den frågan till en duktig hälsocoach då förändras ens liv...

Före & Efter 5 dec 2011 :)

Han berättade att om jag skulle ersätta tex min lunch eller middag med en smoothie så skulle jag även förlora oönskade kilon (vårt första förhållande tog slut då :-) efter 5 min)  Jag frågade tycker du jag är tjock?! Han skrattar och förklarar det finns en anledning till att du tränar 5dagar i veckan..du bryr dig om hur du ser ut & vill ha träningsresultat eller hur? Ja han hade rätt..

Jag åt en shake till lunch också och sparade 90kr/dag på lunch och hör & häpna jag rasade i vikt & fluffet försvann...ALLA mina vänner ville veta vad jag hade gjort! 

..jag har MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGA vänner :-) 

Så fort jag lärde mig hur marknadsplanen fungerade så ville jag ha min del av kakan..och jag började jobba heltid med Herbalife, jag hade aldrig mått bättre , hade mycket energi , hälsan var på topp & det lyste om mig av välmående & mitt jobb var att hjälpa andra att må lika bra. 

Efter några månader med mig i sitt team började Marcus jobba heltid med mig i City Wellness team. Det jag märkte tidigt är hur viktig TEAMet var i en bra organisation. Jag handplockade medarbetare för att bygga en stark grund i City Wellness Team.

City Wellness team har på ett år bidragit till 3st GET team members (varav Marcus blev den 3e) Jämför detta med att det tidigare i hela Sverige blev en ny GET team member per år ...så jag tycker att City Wellness team är FANTASTISKT!! 

Marcus har stor kunskap inom Herbalifes produkter och senast i september pratade han inför 15 000 distributörer om hur han lyckats så bra med City Wellness.

Marcus har dragit med mig på ALLA utbildningar som finns och jag drar med mig mina team'isar på alla utbildningar som finns för att duplicera det jag och Marcus har byggt med dom. TEAM står för Together Everyone Achive More & det står vi för. 

Men idag vill jag gratulera Sveriges bästa hälsocoach, kollega, mentor & blivande man till sin kvalificering som Sveriges senaste GET team member! 

 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln