Bener24fit

Idag tog vi det bara iiiiisiiii

Idag vaknade jag tidigt, kunde bara inte sova..vad konstigt huh när en 1,5kg bebis fått för sig att prova nya positioner i magen kl 05 imorse, barnen vaknade runt 7 och sa - Mamma kan vi vara lediga från dagis och bara ta det iiisiii med dig? 
Deras önskan är min lag och vi tog det bara iiisiii :) 
Vi träffade Fazli på Raw food café för att äta lunch & idag fick vi färsk cocosvatten till lunchen. 

Sedan var det dags att klippa barnen och vi följde med Fazli till salongen han jobbar på. 

Där efter var det dags att besöka leksaksaffären för att barnen skulle välja lite leksaker, tänkte jag skulle fota det dom önskade sig & skicka till tomten..här är ett LITET urval av dom bilderna, det blev MÅÅÅÅÅNGA bilder. 
Till slut satte jag mig i en stol och dom turades om att komma med leksaker som jag skulle fota :-) 
 

Efter det kom min väninna Sandra som skulle ta ridskolan med Ella medans jag gick till kyrkogården för att göra det fint hos min mamma...

Efter det väntade en lång mysfika för mig & Sandra med barnen på café Orion för att bara prata och ta igen lite- hon är en av mina bästa vänner & vi kan prata om allt! Skönt att bara ventillera lite...

Nu efter en skön hemma spa behandling med Herbalife produkter & lite nya oljor från Spa@home och ta hand om den här gravidkroppen på bästa möjliga sätt...

 

Önskar er en trevlig helg & ta hand om varandra
Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln