Bener24fit

Dags att köpa lilla Benérs säng.

Igår började dagen med en fika med min härliga väninna Magda på Café Viskan, jag var så glad att fortfarande komma i mina Please jeans i stl S!! Jag VET det är en tjej grej detta med Smal jeans och tjock jeans..:-) men var sååå glad! 
 

Sen var det lite besök hos våra distributörer i Göteborg & kunder , vi hamnade på Ikea och då tänkte vi titta på bebis sängar..

Vi ska välja säng och Marcus tyckte av dom 4 som stog där ( jag såg bara 3!) var den minsta bäst ! 

Jag- Det är ju en korg för kuddarna dom säljer till! 
Marcus- Är du säker?!?

Är han på riktigt?!!?!? Ha ha ha han bjuder på så många roliga skratt...nu är det 86dagar kvar till lila Benér kommer & kommer glatt dela med mig av Marcus goa kommentarer..

På tisdagens weight loss challenge gav en kund mig Aprikos kärnor som hon sa är otroligt rika på ett ämne som motverkar cancer & strker imunförsvaret och hon hade tänkt på mig när hon hittade dom i Turkiet under sin semester...Guld är den tanken värd!!

Här är dom i en skål med mandel, aprikoskärnor & torkade kikäter

På kvällen skickade Evve & Yas mig en liten video om att jag ska infinna mig på Ciluette Spa idag kl 17.15 för lite relax & annat skönt. Det som skulle vara en överraskning har Evve skrivit om i sin blogg här 

Efter en lunch med Marcus på Raw food café ( vi sitter mest med telefonerna om det inte är att prata i dem så svarar vi på mail och sms...:-) Otroligt osociala...! 

Nu är jag tillbaka på City Wellness och gör iordning alla papaper inför starten av STORA weight loss challengen som startar imorgon torsdag..läs mer här.

Så om några timmar inväntar spa och relax men nu lite wellness analyser som väntar..hoppas vi ses på Wlc'n imorgon ant kl 10 eller 19. :-) 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln