Bener24fit

När fisen Simone drog över Borås.

Dagen började med att i alla nyhetskanaler, radio & tidningar varnades vi för STORMEN som kommer slå ut allt! 
På fb läste man hur folk laddade upp med mat & värmeljus och var beredda på en naturkatastrof, jag som är född i ett land som drabbades av ett krig var lite fundersam..vad är det för storm?! 
Alla var lika förberedda som om Rysslnad skule attackera oss..

Fortfarande vid 16 tiden hade jag inte ens känt av en vindpust och lade upp den här status uppdateringen..

Jag får följande kommentar och jag förstår paniken alla har...

 "Om man som jag bor i hus på landet är en storm allt annat än mysig. Tanken på att ev bli av med el, vatten och inte kunna spola på toaletten samt ha oturen att ett träd blåst ner över bilarna eller hustaket och även lyckats blockera vägen in mot stan gör att jag gärna bunkrar upp med livsmedel. Annars är livet på landet underbart. ..på sommaren "

Jag som är uppvuxen på Norrby i ett höghus & på 8e våningen och inget träd i världen kunde sabotera något och om vattnet , elen eller något slutade fungera som man ville ringde man bara AB Bostäder :-) och det var löst. Tycker jag nu att jag växte upp i en väldigt TRYGG miljö...:-D

Nästa gång du vill bunkra upp för en naturkatastrof , kontakta gärna mig för att en sådan här burk räcker till 30 st hälsosamma måltider. Bara att bland med lite mjölk eller juice :-) Världens bästa naturkatastrof mat..
 

Hittade den här roliga kommentaren på Borås Tidnings hemsida,en väninna på fb hade lagt upp den...

Gårdagen bjöd på många skratt men seriöst nu är jag glad att stormen inte skadade Borås så allvarligt...

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln