Bener24fit

Förverkliga drömmar..

Jag tror ovanstående bild säger allt- när du jobbar , jobbar du för att förverkliga dina "affärs" drömmar? Eller är du anställd och hjälper någon annan att förverkliga sina "affärs" drömmar? 

Jag har alltid varit egen, aldrig varit anställd och jobbat för någon annan, en frihet som faktiskt kostat mycket tid & många risker (& misstag) men friheten har kompenserat det som varit "mindre roligt" . 

För 1,5 år sedan bestämde jag mig att jobba som egen "oberoende distributör" med Herbalife, varje distributör är egen men jag valde att bygga ett team för att två, fyra, åtta, tjuga hjärnor är bättre än en. Vilket har belönat sig. 

Ett jobb är inte bara en inkomstkälla ( fast jag inte kan klaga på inkomsten) det är mer, det ska vara roligt, givande & bygga upp en person inifrån och få en att växa, lära sig nya saker och få nya erfarenheter. 

Inom Herbalife har jag fått världens bästa arbetskamrater & det bästa är att jag kan VÄLJA vilka jag vill ha i mitt team, i början kan jag erkänna att jag gick på några riktiga rötägg innan jag lärde mig att KVALITÉ (även på människor) är bättre än KVANTITET och nu har jag ett team jag kan räkna med i ur & skur! Och vi har alla ett mål! Att göra Borås till Sveriges hälsosamaste stad, och en person i taget bidrar vi till en bättre hälsa och kunskap om en hälsosam livsstil. 

Jag älskar team känslan & alla aktiviteter vi har i teamet, matlagningskurser, träning, hälsomingel, weight loss challenge, Level 10, utbildningar osv..

Så om Du vill göra en FÖRÄNDRING så är det endast den person du ser när du tittar i spegeln som kan förändra ditt liv! Gör det! 
Vill du att jag hjälper dig? Kontakta oss på City Wellness så berättar vi mer. 

Följ mig gärna på Instagram "taniamarkarian" heter jag där! 

Bamse kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln