Bener24fit

Hur kommer bebisen se ut? 

Jag har skrattat sååååå mycket idag, jag menar Marcus är inte från den här världen liksom! 

Det är tack vare honom jag har skrattat så här och hans kommentarer. Vi har haft en barnfri helg och då blir det att man får tid att bara vara och slappa och ta det lungt. Och så fort vi sitter ihop så får min mage all fokus och han ska läsa upp vad som gäller den här veckan för bebis, mamma & pappa. Vecka för vecka. 
 

Läste denna veckan att bebisen nu känner igen min och pappans röst och att vi ska fortsätta sjunga för den! Omg bebisen tror säkert att bl.a. Nikos Vertis(grekisk artist) & Nancy Ajram (libanesiskt artist) är hennes föräldrar för det är enda musiken hon får höra i min mage 

Om den chocken inte var nog för Marcus så kom nästa för mig... imorse låg vi och pratade om hur bebisen kommer se ut & han säger : 
-tänk vad vacker bebisen kommer vara med dina ögon & läppar. 
 

Jag ler malligt tills han fortsätter och säger..

- Tänk att min dröm går i uppfyllelse jag har alltid velat ha ett "mullat" barn!

Jag svarar -WTF? Då är det väl en vit pappa och en mörk mamma? 

Marcus- ja men du är ju från Libanon det tillhör väl Afrika? 

Ohhhhh my GOD!! Så i hans fantasi kommer våran bebis se ut nästan så här...

Om så blir fallet då måste en pappa se ut så här...

och inte så här...

En geografi beskrivning & tolkning av ordet mulatt kom Marcus fram till att han menade tänkte rätt men sa fel han menar att jag är "utlänning" och han svensk och han gillar när man mixar nationaliteter- det blir fina barn då ! Precis som med Isaac och Ella !

Jag tror Marcus bara ska var tyst resten av graviditeten....allt han säger blir liksom bara så konstigt! Han har nog läst vad som står i vecka för vecka appen..och gör sitt bästa! :-) 

Jag skrattar fortfarande , så härlig han kan vara söta Marcus. 

Önskar alla en härlig lördags kväll, jag uppdaterar er med allt nytt från Marcus pappa bubbla :-)

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

 

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln