Bener24fit

När man startar dagen på golvet..

Dagen började med att barnen BOKSTAVLIGT kastade mig ur sängen..kan man vakna på ett bättre sätt? :-) Kan man ens bli arg när två små änglar skrattar så dom nästan tappar andan?! Nej utan deras skratt smittar av sig...

Vi hade packat upp lite bebiskläder då vi gör plats åt familjemedlem nr 5 och dennes garderob och Marcus visar stolt favorit tröjan till lill Benér ( tur vi har den i 2 olika storlekar så ingen missar att se texten (vi har den i stl 0-3meter & 3-6meter ) Ni som följt bloggen minns att marcus trodde att 0-3m på bebiskläder stog för 0-3 meter ( i verkligheten står det för månader) 

Idag satt jag hela dagen med att räkna cm till torsdagens final av Weight Loss Challenge, 50 kursdeltagare & många cm bortbrända av en ny hälsosam livsstil..så inför slutspurten så ville jag informera alla hur de låg till så dom kunde få upp motivationen lite sista dagarna och vara taggade för torsdagens festligheter då sista mätningen & scanningen görs så vi kan kora vinnaren. 
Men Fazli min vän kom och drog med mig på en lunchdate på favoritstället Café Viskan. Om Ni inte hittar mig på City Wellness så är jag på Café Viskan och viceversa! Jag har även ett litet ställ med info där :-) 

Jag älskar deras luncher och idag var det Majskyckling med ris osv men jag byte ut det till en färgglad sallad. Till förrätt tog jag veckans soppa som är en favorit ..Tomatsoppa! Looooooove! 

Där satt vi och bara pratade om allt & inget, alltid skönt att prata och ventillera lite...
Fick idag många komplimanger för mina ögonfransar made by Barbershop som faktiskt ligger precis ovanför Cafe Viskan på kortsidan. 

Efter lunch var det att gå tillbaka till sifferarbetet & lite wellness analyser som avlöste varandra. 
Jag ger alltid bort Herbalife produkter i gåvor, för ALLA uppskattar det. Då vi har både yttre & inre näring. Jag åkte upp till min favorit blomsterhandel i Borås, Blomsterdesign i trandared. 
Med mina produkter & blommor satte vi ihop den perfekta gåvan till en av mina extra mammor ( jag har 3 stycken) Christina som fyller 70år.

Mycket bra present tips & julklappstips! 

Med underbar underhållning hyllade jag och Marcus världens finaste 70 åring som inspirrerar mig varje dag och har stötat mig & barnen med sååååå mycket kärlek. 

Nu är jag åter hemma & ska ta ett bubbelbad innan jag lägger mig, en händelserik dag på många sätt...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln