Bener24fit

Söndag betyder träning! 

Dagen började på ett sätt jag inte är van vid, eftersom jag är gravid så är det inte alltid man sover på nätterna, så med barnen i sängen och vi har precis somnat om så ringder den j-vla h-lvetes mobilen och väcker oss allihopa och inte bara det det är skyddat nr!!! Är det bara jag som inte ringer folk iallafall inte innan 12 en söndag?!?! Kom igen!  

Tar mig upp och gosar med barnen och bara tar det lungt och försöker lugna mina gravid hormoner, men seriöst om det så skulle vara en naturkatastrof utanför har jag inte märkt det och ligger och sover- väck mig inte! Så nu har jag sagt det :-) 

Tillbaka till träningen det är ju söndag och det innebär ett pass med 24FITCLUB BORÅS i Red Star's lokaler idag var det hela 27 deltagare och först gick vi igenom övningarna som Marcus demostrerade för oss.

här visar han burpees

Sen var det dags för uppvärmning innan passet kör igång..

Det stog Herbalife flaskor & shakers överallt! 

Det roliga var att vi var alla i olika åldrar & former men vi hade så kul ihop, träningspasset är över på 20 minuter. Ta dig några minuter och se den uppdaterade videon med film från dagens pass...

Jag fick iallafall utlopp under passet för mina känslor från imorse :-) ha ha ha bara 94 dagar kvar av min graviditet! 

24FITCLUB Borås

Nu ska jag sova gott är sjukt trött efter dålig sömn inatt och en mycket aktiv höstdag med barnen :) 

Jag (vi) älskar hösten & vintern!!!

Natti Natti 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln