Bener24fit

Jag är gravid - inte död! 

Det är så dystert att se många som "ger upp" så fort dom blir gravida bara för att dom kanske gått upp lite, svullnader osv så slutar dom ta hand om sig själva...

Jag minns när en av mina närmaste väninnor Magda blev gravid då hade jag inga barn, varje dag piffade hon till sig & var såååå vacker! 
Hon inspirrerade mig till att alltid ta hand om sig..inte för att alla andra ska se utan för att jag själv ska tycka om mig själv. För att det viktigaste är att man älskar sig själv, lycka kommer inifrån. 

Så det tipset delar jag med mig, ta HAND om dig själv!! Du är bara gravid- inte död ! 

Igår började dagen med att jag träffade Elvane på Cafe Viskan och tog det lungt & bara tjata. Jag tar ju alltid min Herbalife shake/ smoothie till frukost & när vi satt där började min telefon ringa det var min matklocka! Den ringer vid alla måltider..så det fick vi dokumenterat. Det bra-iga på Café Viskan är att man får precis det man vill ha , mitt mellanmål var 3 äggvitor & lite nötter.

:-) runt lunch möte vi upp Yas & Marcus på Raw food baren då jag just nu är så glad i färgglada rätter! Förresten ni kan hitta Yas nya blogg hä

sen bar det av till Barbershop där jag har fått höra att Amanda som är ett proffs på fransförlänging har börjat jobba & bokade in henne för att piffa till mina ögon..

Jag blev jätte nöjd med hennes arbete & sen var hon otroligt social och dom 2 timmarna jag låg där gick såååå fort! 
 

Boka tid hos Barbershop via hemsidan eller via telefon på 033-108087! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln