Bener24fit

Rawfood och Prins saffran

Idag hade jag en lunchdate med mig själv, så jag gick till Raw food Café i centrala Borås som drivs av min barndomsvän Amir & hans fina fru. 
Som vanligt får amir välja vad jag ska äta till lunch då jag har svårt att bestämma mig för alla lunch alternativen är såååå goda. 
Det blev först en frukt smoothie, inget från menyn utan Amir skulle göra en extra näringsrik för bebisen i magen. Den är som ni ser ovan ett konstverk för ögat och smakar himelskt! 

Lunchen blev Zuchini spagetti med en god mättande röra till..

Till efterrätt blev det en god frukt tallrik, min väninna Elvane kom och möte upp mig och tog en fika med mig, det är hon som gör City Wellness fina armband. 

På eftermiddagen var det en tur ner på stan igen med mina barn för att gå på en boksignering med Jessica Jensander som har skrivit barnboken "Prins Saffrans Hemlighet" 

Jessica tog sig tid att prata med barnen & signera med en fin hälsning...

Kvällen ängnades senare åt Prins saffrans hemligheter och det förde med sig en julkänsla, kanske för att vi spelade jullåtar i bakgrunden & eftersom de blev bjudna på pepparkakor & julmust av Jessica så har tjatet börjat.... Måste komma på ett nyttigare alternativ till pepparkakor....något som smakar & ser ut som pepparkakor men utan socker. 

 

Kram 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln