Bener24fit

The "mama" look! 

Igår & idag har jag bara tagit hand om min mamma kropp & look, eftersom inredningen i sista rummet tar tid att komma hem så har jag tagit en paus med pysslandet :-) 
Jag har gjort sådant som "piggar" upp & "piffar" upp en, som jag har nämt innan är det Fazli Krasniqi som tar hand om mitt hår som by the way bara blir tjockare och friskare...me like! Ni hittar honom & Hanele på Studio Linda Ekberg i Borås 

Med en färg i håret älskar jag att bara sitta och prata med honom och komma ikapp med allt som händer i hans händelserika liv. 

Medans jag sitter och knaprar på mitt mellanmål som oftast är keso med frön & lite nötter 

(bilden är tagen från nätet då jag vid mellanmålsdags är så hungrig att jag kastar i mig och inte hinner fota)

Nöjd med resultatet tar jag mig till nästa stop, det är på Chic lady för att plocka ögonbryn och prata lite till med den vackra ägarinnan Foroogh. Hon är en mycket duktig nagel teknolog och makeup artist..

Jag är just nu väldigt förtjust i rosa så det är färgen naglarna & läpparna målas med :) 

Idag skulle barnen ha med varsin vän hem så det blev en härlig eftermiddag full med skratt då min son fick en trolleri låda av Marcus och han skulle bjuda på en show...så vi har skrattat! 

När kompisarna hade blivit upphämtade och Yas kommit över för att med sitt charmiga sätt underhålla barnen en stund då var det dags för mig att gå på mitt första gravid yoga pass på Yogakällan i Borås. 
Det var såååååååå skönt! 

Nu är jag lagom groggy av all avslappning & ska sova gott! 
Stor kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln