Bener24fit

Ta inte med män till Ullared! 

Igår fick jag för mig att vi skulle ta en liten tur till Ullared efter att vi var färdiga med alla bokade kunder, klockan var runt 15 och vi hämtade barnen och åkte till Ullared. Marcus som bara hade kört förbi Ullared någongång under hans uppväxt frågade hur långt det var dit och jag ( med noll koll på avstånd & kartor) säger att det tar max en timma dit. SÅ jag får med honom! 

Det var som tur var ingen kö och vi och barnen hade jätte kul! Barnen skulle ha maskeradkläder till Halloween & vi med till Herbalife Sverige utbildningens fest i Malmö i november. 

 

Lucia & tomtekläder stog också på den "oskrivna" listan ( för hade jag haft en lista så hade jag kunnat köpa det jag åkte dit för! ) 

Barnen trodde verkligen att Gekås var Tomteverkstaden med alla leksaker och alla snälla tanter som gullade med dom i vagnen..( Micaella viskade varje gång mamma var DET där tomtemor?)  Medans Isaac säger: - Micaella alla tjocka tanter är inte Tomtes fruar dom kanske är mat tanterna som lagar gröten åt nissarna!!  

Ha ha ha jag vek mig dubbelt av skratt varje gång dom kommenterade tanterna...
 

Jag brukar åka till Ullared med min syster Michelle & Ulla, och kan säga att då njuter man mer av "upplevelsen" nu hade jag 3 bromsklossar som bara fnittrade och busade och jag kände mig stressad tills att Marcus upptäckte att dom hade mat på Gekås och KVARG!!! 

Så våran vagn var laddad med 90% kvarg, keso, fryst norsk lax, makrill, gg, broccoli, frön, kyckling etc...Så han tog över! Nu var han nöjd och barnen fyllde resterande 10% med leksaker & maskeradkläder! 

Jag fick plats med lite rengöringsmedel och annat tråkigt så det räknas inte som shopping! Ska åka dit med Dessan igen och ta igen det..med RÅGE! 
 

 En mycket nöjd Marcus packade in allt i våra två kylskåp en för mejeriprodukter & mellanmål och den andra är fylld med grönsaker...

Så Marcus fick bära in allt själv det blev 2 sådanna säckar med mat! Kan Ni fatta det!

Jag känner mig lurad :-) på shopping.. :-) 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln