Bener24fit

Jag älskar min cp skadade lillebror!

Så sent som i helgen som var frågade en väninna mig om jag började drömma " Gravid drömmar", drömmar som är helt orealistiska men sjukt verkliga! Jag sa att det inte hade börjat än men att jag börjat vakna vid 01 tiden vrål hungrig! 

Vanan att väcka Marcus kl 01 och be honom göra en shake resulterade i att han ordagrant TVINGAR i mig en Herbalife shake precis innan jag somnar vilket faktiskt har resulterat i att jag sover hela natten och vaknar utvilad. 

Idag hände det!!!

Drömde att jag var en gold digger, platsen var en lyxig flygplats lounge och offret en tönt till miljardär som får en dos av Min charm och när jag har fått honom upp över öronen intresserad av mig dyker min vän Louis upp och hälsar och märker vad jag har i kikaren & frågar var Marcus min andra hälft är & James ( miljardären) tittar förvånat och frågar "vem är Marcus?!" ( med Texas dialekt) jag svarar.."det är min CP skadade lillebror som jag har med mig överallt"

James ser mig som ett helgon och jag vaknar med världens skratt attack! Så fort jag öppnar ögonen ligger Marcus och tittar på mig med ett flin & jag kan inte sluta skratta, när jag har torkat tårarna så lyckas jag berätta drömmen för Marcus som också skrattar och frågar var jag får allt ifrån.."min CP skadade lillebror" 

Minns att jag i drömmen också lyckas hinna tänka..jag måste ta bort mitt fb konto så James inte ser att Marcus är min blivande man! Kan Ni fatta det! Ha ha ha ! 

Med en sådan start kan dagen bara bli bra & fylld av skratt! Min cp skadade lillebror ska sälja sin lägenhet och idag skulle mäklarfirmans fotograf komma och fota och vi fick styla den & han behövde min kvinliga touch..
 

Med oss fnittriga i bakgrunden (pga drömmen) tyckte nog fotografen att vi var lite små jobbiga.

På väg hem i bilen frågade jag Marcus hur han kände nu när han skulle sälja sin gamla lägenhet ( fast vi bott ihop i 1,5 år redan) men ändå nu har han ju ingen plan B om det skulle hända något mellan oss...

När vi kom hem hade vi våra kunder på var sin sida & när jag kom hem hade han köpt rosor till mig! Med ett sött kort som innehöll denna text...

Så fin han är! Jag gillar hans sätt att ständigt påmina mig om hur mycket jag betyder för honom & speciellt nu när jag är gravid! Det här fotot är från i midsommar då vi precis hade fått reda på att jag var gravid :) han är mannen som lyckas tända ljuset i mina ögon. 
 

Han är först min bästa vän & mitt livs stora kärlek!
Skönt att känna den tryggheten & slippa jaga "miljardärer" för om lycka skulle värderas i pengar är vi miljardärer många gånger om !

<3
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln